Košarica 0

Pieps turno smučarski nahrbtniki

Sebastjan Potočnik

Pieps turno smučarski nahrbtniki

Pieps turno smučarski nahrbtniki so izdelani predvsem za varno in udobno turno smučanje. V pričujočem zapisu bomo predstavili bistvene prednosti nahrbtnikov Pieps, ki jih z veseljem izkoristi vsak turni smučar. 

Lastnosti:

  1. Pieps turnosmučarski nahrbtnik Summit 40 ima popolnoma vse, da zadosti potrebam tudi najbolj zahtevnih turnih smučarjem. Nahrbtnik nima kartuše ali jetforce sistema, vendar v osnovi tudi ni bilo mišljeno tako. Nahrbtnik je robusten in zelo praktičen! Vse kar vam ponuja pa je opisano tukaj. Summit nahrbtnik je na voljo tako v moški in ženski izvedbi ter v dveh velikosti; 40 ali 30 litrov. 
  2. Pieps Climber - poleg tega, da gre tukaj za plezalni nahrbtnik, ga bo zelo vesel tisti, ki ceni en nahrbtnik za vse. Možnost pripeti smuči ob strani, stabilnost in trpežnost. 3 glavni razlogi za nakup nahrbtnikov Pieps. 
  3. Pieps Jetforce - lavinski nahrbtnik, ki ne potrebuje kartuše in je "obvezna" oprema vsakega bolj resnega turnega smučarja. 

Pieps je avstrijski proizvajalec lavinske opreme in ima kar nekaj bistvenih prednosti pred konkurenco. Daljši nabor turnosmučarskih narbtnikov pa vam je na vpogled tukaj. 



Starejša objava Novejša objava


Napiši komentar

Komentarje pregledamo, preden so objavljeni.