Košarica 0

Dostava in vračilo

Blago, naročeno v spletni trgovini www.gornik.si, gre na pot v najkrajšem možnem času, saj dostavi posvečamo posebno pozornost.
Da bi naročene artikle dostavili karseda hitro, se poslužujemo najbolj optimalne poti. Za vsa naročila, ki prispejo do 12. ure delovnega dne, poskrbimo, da se še isti dan odpremijo preko našega pogodbenega distributerja Pošte Slovenije. To pomeni, da lahko blago pričakujete že naslednji dan. Velja za blago, ki je na zalogi. Paketi se dostavljajo v dopoldanskem času. Paket bo dostavljen na naslov, ki je bil vnesen ob oddaji naročila.

Pošta Slovenije

Dostava poteka v dopoldanskem času. Če vas v času dostave ni na predvidenem mestu, bo dostavljalec pustil sporočilo, na katerem bodo navodila za nadaljnje ukrepanje. Ponavadi zadostuje že obisk najbližje pošte, kjer lahko prevzamete pošiljko.
Ob dostavi kupec prejme račun, na katerem so navedene informacije glede pravice vračila blaga ter pogoji in način izvršitve same pravice. Navedene so vse potrebne informacije glede naslova, kamor se kupec lahko obrne v primeru pritožbe, uveljavljanja garancije ter drugih storitev po zaključku pogodbe.

Brezplačna dostava
Za vse pošiljke v vrednosti nad 300,00 EUR je dostava brezplačna.

Stroški pošiljanja
Strošek dostave je enoten za celo Slovenijo in se razlikuje glede na vrednost naročila:

• do 99,99 € poštnina znaša 5.00 €
• od 100,00 € do 299,99 € poštnina znaša 2.50 €
• od 300 € naprej je poštnina brezplačna

Osebni prevzem

Izdelki se lahko prevzamejo tudi osebno. In sicer na naslovu:
• GORNIK AVANTURA, D.O.O., Kidričeva cesta 39 B, 4220 Škofja Loka (za odpiralni čas in lokacijo si oglej tukaj)
V primeru osebnega prevzem Vam NE zaračunamo posebnih stroškov obdelave naročila. Poleg tega lahko na prevzemnem mestu izkoristite tudi priložnost za pogovor z našimi strokovnjaki, ki bodo radi svetovali o uporabi kupljenih artiklov ali o prihodnjih nakupih.

Dobro je vedeti

• Če artikla nimamo na zalogi v našem skladišču, bo na dostavo treba počakati kak dan dlje. V tem primeru bomo postopali na sledeč način: predviden rok dobave je naveden v katalogu trgovine
• Če izdelek ni dobavljiv v trenutku oddaje naročila, vas bomo o tem obvestili in vam sporočili najhitrejši možni čas dobave
• Če naročite več artiklov in je čakalna doba za nekatere izdelke daljša kot za druge, vas bomo preko elektronske pošte vprašali, če vam lahko dostavimo izdelke, ki so na zalogi, ostale pa kasneje. Če se boste s tem strinjali, boste plačali stroške dostave le pri prvi dobavi, pri naslednjih pa bomo strošek dostave krili mi
• Če bo potrebno čakati na dostavo daljše časovno obdobje, vas bomo o tem obvestili preko elektronske pošte in se poskušali dogovoriti glede dobave. V primeru, da se z daljšo dobave ne boste strinjali in boste odpovedali naročilo izdelkov, bomo te izdelke odstranili iz seznama naročila oz. naročilo stornirali
Za vse dodatne informacije nas pokličite 041 716 682 ali pošljite elektronsko pošto na pohodnistvo@gornik.si.

Izjava

Vaše naročilo ne bo obremenjeno z nobenimi drugimi (skritimi) stroški! Če menite, da vaše naročilo zamuja, vas naprošamo, da nas o tem nemudoma obvestite preko elektronske pošte na e-mail naslov pohodnistvo@gornik.si.

Vračilo blaga

Kupec (FIZIČNA OSEBA) lahko originalno zapakiran in nepoškodovan izdelek vrne nazaj v 30-ih dneh od dneva prejema blaga. Strošek vračila blaga krije kupec. Podjetje kupcu za vrnjeno blago povrne kupnino v skladu s splošnimi pogoji.