Košarica 0

Gornik Avantura

Kdo je Gornik?

Gornik smo ljudje, čisto navadni, ki so svoje poslanstvo in vizijo našli pri kreiranju odličnih oblačil za pohodništvo, gorništvo, turno smuko in alpinizem. Ponosni smo, da naše izdelke kreiramo v najlepši deželi na svetu, Sloveniji. Naša velika prednost pa je v tem, da lahko izdelke prilagodimo vašim meram in naredimo čisto po vaših željah.

Poslanstvo in vizija

Naša osnovna naloga je zagotoviti alpinistom, gornikom, pohodnikom in aktivnim ljudem udobna in funkcionalna oblačila iz najboljših materialov. Izdelki morajo biti narejeni tako, da se bodo prilegali uporabnikom. Ponuditi želimo tehnično opremo najboljših blagovnih znamk in biti uporabnikom v profesionalno podporo glede svetovanja o uporabi posameznih izdelkov.

S svojimi izdelki, ki so plod lastnega razvoja, želimo utrditi in razširiti položaj na domačem trgu. Z novimi izdelki želimo prodreti tudi na mednarodni trg.

Profesionalni pristop

S svojim znanjem, izkušnjami, poznavanjem področja alpinizma, gorništva, pohodništva nudimo našim uporabnikom odlične nasvete, kako in čemu služijo posamezni izdelki. Vsi izdelki, ki jih prodajamo so preizkušeni in uporabljeni s strani prodajnega osebja ali zaposlenih.

Kreativnost in lastni razvoj

Z iskanjem pravih idej, ki so usmerjene predvsem v praktične rešitve, svojo lastno proizvodnjo ves čas nadgrajujemo. Z inovativnostjo in modernimi materiali svojim kupcem ponujamo sodoben dizajn, všečne barvne kombinacije in praktične oblike izdelkov. V sodelovanju z dobavitelji dopolnjujemo prodajni program z izdelki, ki so plod inovativnega razvoja. 

Učinkovitost in sodelovanje v podjetju

V sodelovanju s sodelavci neprestano iščemo nove in bolj učinkovite rešitve, s katerimi bi lahko svoje kupce čim bolje postregli. Z njimi iščemo sodobne rešitve v smislu udobja in funkcionalnosti izdelkov. Zavedamo se, da lahko napredujemo le z nadgrajevanjem in vzpodbujanjem dobrih idej in njihovo realizacijo v kolikor so prave. Kupcem ponujamo izdelke po konkurenčnih cenah in visoki kvaliteti.

V največji možni meri podpiramo mlade alpiniste in plezalce pri njihovem udejstvovanju. Na ta način pridobimo tudi prve odzive glede kakovosti lastnih izdelkov kar lahko učinkovito uporabimo v razvoju in proizvodnem procesu.

Zgodovina

Podjetje GORNIK AVANTURA, D.O.O., deluje na slovenskem trgu od leta 2003. Do takrat sta Matjaž in Mojca, vsak na svojem področju, nabirala izkušnje. Sprva je podjetje izdelovalo za znanega kupca iz Kranja, pod njegovo blagovno znamko. Po zelo uspešnem začetku, se je iz finančnih razlogov, sodelovanje kmalu zaključilo. Tako smo bili nepripravljeni vrženi v vodo in prisiljeni zaplavati svojo pot. Kmalu za tem smo registrirali svojo blagovno znamko GORNIK. Uredili manjši prostor, kjer smo
lahko prodajali svoje izdelke. Od samega začetka v podjetju razvijamo svoje izdelke in jih v največji možni meri prilagajamo uporabnikom. Poslovanje se je iz leta v leto povečevalo. V letu 2013 se je podjetje preoblikovalo v drugo pravno obliko. V tem času smo se reorganizirali. Začeli smo tudi s prodajo tehničnega blaga in tako močno povečali svoj prodajni program. Modernizirali smo proizvodnjo. Vzpostavili spletno trgovino. Zaposlili smo dodatni kader, s katerimi predstavljamo jedro podjetja še danes. Odprli smo povečano trgovino, skladišče in pisarno. Okrepili smo razvojni del podjetja.

Podatki o podjetju

GORNIK AVANTURA, D.O.O.
Gorenja vas – Reteče 36 (Uradni naslov sedeža)
Kidričeva cesta 39B (Trgovina)
4220 Škofja Loka
ID št.za DDV: SI86195646
Davčni zavezanec: DA
Matična št.: 6344526
TRR: SI56 0312 8100 1424 206 (SKB BANKA, D.D.); BIC: SKBASI2X