Košarica 0

Merino Pro oblačila

Pika Mohoric

Merino Pro oblačila

Material prihaja iz Polarteca, s tem zagotavljamo najvišjo kakovost izdelave materiala in tudi končnega produkta. Material Polartec PowerWool združuje lastnosti merino volne in sintetičnih vlaken. 

kranjska rinka 2020

Merino volna poskrbi za izredno toploto, je zelo prijetna na koži, preprečuje neprijetne vonjave po potu, deluje antibakterijsko in poskrbi za dobro zračenje in odvajanje vlage od telesa. Sintetična vlakna poskrbijo, da majica ohranja svojo obliko ter zagotavljajo izredno hitro sušenje.

stena koštrunovih 2019

Merino pro majica in hlače spadajo pod prvi sloj kar pomeni, da se nosi direktno na koži. Lahko pa majico nosite kot drugi sloj in jo oblečete preko dodatnega aktivnega perila. 

Izdelki so zelo lahki, kar je pomembno pri pakiranju nahrbtnika. So zelo prijazni do kože in dajejo prijeten ter lahkoten občutek. Njihovo vzdrževanje pa je zelo preprosto, pranje na 30 stopinj ter brez uporabe mehčalca ali sušilnega stroja.

Kotovo sedlo 2019

Majice imajo kroj slim, kar pomeni, da so oprijete, saj le tako lahko material služi svojemu namenu.

Hlače so na voljo v dolgi varianti in kakor kapri hlače, ki pa so primerne za smučanje, saj je dolžina prilagojena glede na smučarske čevlje. Dolžinsko sežejo do pod kolenom.

Vsi Merino Pro Gornik izdelki so proizvedeni v Sloveniji.



Starejša objava Novejša objava


Napiši komentar

Komentarje pregledamo, preden so objavljeni.