Košarica 0

Lahka obutev v Gorniku

Sebastjan Potočnik

Lahka obutev v Gorniku

Kaj je lahka obutev? Zakaj potrebujemo lahko obutev? Prednosti lahke obutve? 

Naš nasvet je sledeč:

  • Kaj je lahka obutev - lahka obutev je vsa tista obutev, ki nudi manj opore vaši nogi, je namenjena hoji po lažjih poteh, urbanem okolju, po sami teži spada v kategorijo čevljev do maksimalno 500 gramov na pol para čevlja, brez dodatnih ojačitev, zelo dihajoča. 
  •  Lahko obutev potrebujemo - kot vsestransko uporabno obutev, ki nam dobro služi tako v službi kot pri hitrem pobegu na bližnji hrib. Če ima čevelj membrano, ga bomo zelo dobro uporabili tudi v deževnih dneh, v snegu. Lahka obutev ni primerna za nošnjo po feratah, gruščnatih poteh, saj je ponavadi material mehkejši, zato bi se obutev na takšnem terenu zagotovo uničila. Takšen način uporabe je tudi odsvetovan s strani proizvajalca in presega okvir garancije. 
  • Prednost lahke obutve je v zračnosti, lahkotnosti gibanja, vsestranskosti. 

Kaj ponujamo v Gorniku v tem segmentu čevljev

V naši prodajalni v ta segment ponujamo čevlje Maipos, Nucleon GV  in Libra. Maipos in Libra se ponašata z neverjetno zračnostjo, Nucleon GV pa zaradi svoje membrane in že rahlega približka tehničnemu čevlju kot čevelj za vse letne čase. 

Maipos in Libro bi vam priporočali za sprehod do Tamarja, skok na Lubnik, po cesti do doma pod Storžičem, stara vršiška cesta na Vršič, sprehod po dolini Vrata....

Nucleon GV pa je zelo primeren kot čevelj za pot do Slemenove špice, Češka koča po poti mimo žičnice, Goli vrh nad Jezerskim, Zelenica....



Starejša objava Novejša objava


Napiši komentar

Komentarje pregledamo, preden so objavljeni.