Košarica 0

Kapri hlače Kovk Plus in Krn plus

Sebastjan Potočnik

Kapri hlače Kovk Plus

Kapri hlače Kovk Plus na hitro izgledajo samo kapri hlače. Toda, da bi razumeli v čem je posebnost teh hlač in zakaj smo vam pripravili sledeči zapis. 

Schoeller Shape - inovativen material, ki je poleti prijetno hladen je tisti zakaj boste hlače imeli pri vas doma. Glavni namen teh hlač je opozoriti na to, da ta material tudi v vročem poletju ostaja hladnejši, kot je to pri konkurenčnih hlačah. Te hlače priporočamo vsem, ki vas poletna vročina "ubija" in se v svojih hlačah počutite neprijetno in so vam prevroče. 

Hlače zelo dobro transportirajo pot na zunanjo stran materiala in se zelo hitro sušijo. Da pa ne boste v skrbeh, ker so to poletne hlače, vas lahko razveselimo, da so kljub temu na zunanji strani zelo trpežne. 

Hlače so primerne za vsakodnevno nošnjo, pohodništvo, potovanja. Hlače smo izdelali tako za moške kot tudi za ženske

Hlače Krn plus

Krn plus kratke hlače so hlače iz premium Schoeller materiala. Zagotavljajo maksimalno udobje, hitro sušenje, odlično odvajajo pot in so neverjetno udobne. 

Hlače vam priporočamo za hojo, uporabi v prostem času, potovanje, pohodništvu, teku, gorništvu ter pri plezanju. Zaradi svoje elastičnosti je te hlače resnično možno uporabiti za več namenov. Hlače imajo stranski žep ter dva žepa za roke. 

Dolžina hlač je do kolen sam material pa ščiti tudi pred soncem. 

V Gorniku sledimo trajnostnim rešitvam in izdelkom, zato so naše hlače narejene iz Schoeller materiala. Schoeller ima že vrsto let nagrade za trpežnost, manjši vpliv na okolje, vrsto visoko zahtevnih standardov za varovanje in ohranjanje okolje. 

Kratke hlače Krn plus lahko kupite v moški ali v ženski izvedbi. 



Starejša objava Novejša objava


Napiši komentar

Komentarje pregledamo, preden so objavljeni.