Košarica 0

Gornik izdelki za outdoor aktivnosti

Matjaz Mohoric

Gornik izdelki za outdoor aktivnosti

 Kot proizvajalci moramo, po preteku določenega obdobja, vedno znova pregledati program izdelkov, materialov, barvnih kombinacij in vse kar spada zraven. Torej, kateri gornik izdelki za outdoor aktivnosti so še aktualni in katere moramo izdelati na novo. Najprej naj povemo, da so naši izdelki narejeni izključno iz preverjenih in visoko kvalitetnih materialov.

Pohodništvo

Večina naših izdelkov se razvršča v skupino pohodništva. V to skupino sodijo pohodne hlače, aktivno perilo, srajce, puliji in puloverji, jakne. Pri teh izdelki zasledujemo predvsem to, da so izdelki udobni.

pohodnistvo

Alpinizem

Vsekakor mnogo spoznanj o uporabi izdelkov črpamo iz alpinizma, saj se tudi sami ukvarjamo s to aktivnostjo in lahko tako neposredno svoje izkušnje vgradimo artikle. Pomembni del artiklov za to dejavnost so alpinistične in turno smučarske hlače, osnovni in toplotni sloj ter različne lahke jakne. V te artikle želimo vnesti idejo udobja, učinkovitosti in majhne teže.

alpinizem

Turno smučanje

Turno smučanje je ena najlepših outdoor aktivnosti. Tudi pri tej aktivnosti črpamo ideje neposredno iz terena. Čimbolj se želimo približati idealnemu razmerju med težo, učinkovitostjo (dihanje, hitro sušenje, trpežnost...) in všečnostjo modelov, zato skrbno izbiramo materiale in kroje.

aktivnosti-turno-smucanje

Kolesarjenje

Odlično lahko kombiniramo naša tehnična oblačila tudi za druge aktivnosti, kot npr. gorsko kolesarjenej. Še posebej, če se na kolo odpravimo že v zgodnjih spomladanskih časih in smo aktivni na kolesu vse do pozne jeseni. Gre za materiale, ki dobro izkoriščajo telesno toploto in hkrati omogočajo hitro sušenje. Tako lahko svoja oblačila za pohodništvo uporabite tudi za kolesarjenje, hkrati pa vam ni potrebno imeti polno omaro različnih kosov oblačil, denar pa lahko usmerite kam drugam.

 aktivnosti-kolesarjenje

Tek

 Naj gre za tek na maratonu, po bližnjem gozdičku ali preko neskončnih trailov, potrebujemo primeren prvi sloj, ki učinkovito odvaja vlago, hitro suši material in hladi telo. Različne strukture in sestava materialov vplivajo na hlajenje telesa, gretje v mrzlem času, udobje in težo. 

gorski tek

Popotovanje

Izdelki Gornik omogočajo udobno popotovanje po vseh koncih sveta. Pa naj bodo klimatske razmere neudobno skandinavsko mrzle, ekvatorialno vroče, monsunsko mokre ali kraško vetrovno. V vseh vremenskih pogojih boste dobro zaščiteni in kos vsem oviram na poti

popotovanje

Služba

Na koncu naj omenimo še uporabo Gornik izdelkov v bolj elegantne namene. Od številnih ljudi slišimo, da naše izdelke uporabljajo celo v službi. Seveda razumemo, da jih uporabljajo v tehničnih službah na terenu. So nam pa sporočili tudi, da se bile naše hlače redno tudi v parlamentu za snemalno kamero. Zakaj? Odgovor je bil zato, ker so tako zelo udobne!



Starejša objava Novejša objava


Napiši komentar

Komentarje pregledamo, preden so objavljeni.