Košarica 0

Spalne vreče Mountain Equipment

Sebastjan Potočnik

Pričujoči zapis vam bo predstavil kakšni strastni "obsedenci" z detajli so pri znamki Mountain Equipment in zakaj so njihove spalne vreče korak pred konkurenco. Predvsem bodite pozorni na detajle, kot je zaščita zadrge, lahek način zapenjanja...

Njihova najboljša linija je Extreme Expedition, kjer vam ponujajo spalne vreče, ki so primerne za najvišja gorstva sveta ter najhladnejša mesta na Zemlji. Zakaj je temu tako, pa si lahko ogledate na tej povezavi: 

 Expedition

Zelo primerna linija spalnih vreč je Extreme Alpine, saj jo lahko uporabimo pri nas v mrzlih zimah, kot tudi pri plezanju resnih smeri v Alpah in po svetu. 

Extreme Alpine

Najbolj razširjena linija spalnih vreč za naše razmere pa je Helium. Zakaj so tako dobre pa vam prikazuje video: 

Helium

Mountain Equipment spalne vreče spadajo med najboljše produkte za ta denar in kar ne smemo pozabiti je tudi to, da na svoj produkt dajejo 10 letno garancijo! 

Poleg tega pa vam ponujajo še tipe spalnih vreč, da lahko zadostijo še tako nemogočim zahtevam. 

Extreme Light | Glacier | Classic 

Naj omenimo, da so v Mountain Equipment-u zavezani k DOWN CODEX-u in s tem k pridobivanju puha na živalim in okolju prijazen način. 

V kolikor potrebujete kakšen nasvet in ne veste kaj in kako vam bomo z veseljem pomagali! Starejša objava Novejša objava


Napiši komentar

Komentarje pregledamo, preden so objavljeni.