Košarica 0

Sidarta - izbor 5 izdelkov

Sebastjan Potočnik

Vsak pravi gornik, pohodnik bi moral v svoje roke vzeti gorniško literaturo in jo brati in prebirati. Tudi vodničke, da bi koval svoje nove načrte. 

Ker je ravno čas dopustov, pa naj vam v roke pride tudi Klic Gora, kjer Tine Mihelič opisuje svojo bogato alpinistično dejavnost, kajti temu klicu se je resnično težko upreti. Takšnih danes ne delajo več....

Vladimir Habjan je avtor številnih knjig, njegova prenovljena in na novo izdana knjiga Brezpotja pa je za vse romantike, ki iščete mir, zadovoljstvo in plačilo narave. Tega plačila ni možno dobiti v denarju, to plačilo se naseli v dušo in v človeku pusti mir in veselje. 

Vi me kar zapište, ampak veste, ko vas bom jaz zapisal, bo to za vedno. Veste jaz sem kamnosek. Tako je zapisano v knjigi o Metodu Humarju - V kamen vklesane zgodbe. Vrhunsko branje in izredno smešni pripetljaji. 

Športni plezalci smo prišli na svoj račun z novim vodnikom. V njem je 95 plezališč, ki so opisani na kar 530 straneh. To je dokaz, da so pri nas še vedno plezališča v nastajanju in da se je možno kvalitetno naplezati.  

Mnogi izmed vas pa se boste v tem poletju odpravili na marsikatero zavarovano pot. Naj vam bo vodnik kot opozorilo in vabilo v naravo. Vodnik je narejen tako, da vas najprej seznani, kaj zavarovane poti sploh so, nato gre še korak dlje in vam opiše potrebno opremo ter seznami z uporabo.



Starejša objava Novejša objava


Napiši komentar

Komentarje pregledamo, preden so objavljeni.