Košarica 0

Scarpa Mont Blanc Pro - moški in ženski zimski čevlji

Sebastjan Potočnik

Scarpa Mont Blanc Pro (moški & ženski model)so zimski čevlji, ki nudijo natančen in lahek korak pri hoji, odzivnost pri plezanju in gorništvu.

Spodnji del čevlja je narejen tako, da je trši, kar nam omogoča natančno stopanje tako pri gorništvu, alpinizmu kot lednem plezanju. Čevelj nam nudi stabilnost ne glede ali ga bomo uporabili za klasično zimsko gorništvo, alpinizem ali ledno plezanje. Sprednji del je oblikovan tako, da nam nudi izredno natančno stopanje v primeru, da bi morali kdaj stopiti na golo skalo - zanesljiv oprijem pri lažjem skalnem plezanju. 

Da je čevelj udoben poskrbi Perwanger usnje, ki je najbolj kvalitetno usnje za izdelavo gorniških čevljev. Zaradi zimske Gore-tex membrane pa je čevelj tudi toplejši, kot, če bi za membrano uporabili navaden Gore-tex. 

Čevelj je v predelu gležnja izredno gibljiv, kar bi s pridom lahko izkoristili pri suhem orodjarjenju oziroma drytoolingu, ko potrebujemo gibljiv čevelj, ki nudi dobro oporo. 

Dodatna gamaša pa zadrži toploto v čevlju in s tem preprečuje uhajanje toplote ven iz čevlja in to za kar 20 odstotkov. Starejša objava Novejša objava


Napiši komentar

Komentarje pregledamo, preden so objavljeni.