Košarica 0

Prvi sloj - švic majice

Sebastjan Potočnik

Najbolj se razveselimo vprašanja, če imamo takšno aktivno perilo oziroma švic majice, zaradi katerih ne švicaš oziroma se ne potiš več :). 

Potenje je nujno potrebno, saj s tem uravnavamo lastno telesno temperaturo in je nujno potrebno, saj s tem odstranjujemo strupe iz telesa. 

Aktivnega perila, ki bi nam omogočal, da se ne potimo, takšnega ni! Ima pa naše aktivno perilo bistveno boljše lastnosti od konkurenčnih. 

  1. Naše aktivno perilo redno testiramo pred prodajo v trgovini, zato so naše informacije bolj točne in natančne od konkurence
  2. Za našimi majicami se zadaj skriva tudi naš razvoj in ideje, kako določene stvari narediti še boljše
  3. Svetovno priznani materiali

V grobem ločimo aktivno perilo na sintetično in aktivno perilo, narejeno iz naravnih materialov (volna). 

Mnogi izmed vas imate alergične reakcije na čisto 100% volno, zato smo se odločili, da vam ponudimo odličen izdelek iz kombinacije volne in sintetičnega materiala, ki se imenuje PowerWool

Glavna lastnost te majice je v tem, da združuje najboljše lastnosti sintetičnega perila in merino volne. Material odlikuje prijeten občutek na koži, se hitro suši, greje tudi, ko je moker. Majica pa se ne bo raztegnila, kot se konkurenčna, ki je narejena iz 100% volne.

Tisti, ki se pa zelo potite, pa vam svetujemo, da uporabite Polartec PowerDry material, ki se izredno hitro suši, ima odlično antibakterijsko obdelavo in ima predvsem tudi zelo dobre vpojne lastnosti.

Sintetično perilo čez čas izgubi svojo antibakterijsko zaščito, katero pa lahko za aktivno perilo in drugi sloj obnovite z base in mid cleanerjem StormStarejša objava Novejša objava


Napiši komentar

Komentarje pregledamo, preden so objavljeni.