Košarica 0

Proizvajalec Black Diamond

Sebastjan Potočnik

Proizvajalec Black Diamond

Black Diamond je postal eden izmed vodilnih proizvajalcev oblačil in opreme na svetu. Luč sveta je ogledal leta 1957, glavni ustanovitelj pa je v tistem času bil Ivon Chouinard danes še živeči lastnik velikega proizvajalca oblačil Patagonia. 

Skozi leta je imelo podjetje kar nekaj težkih obdobij, ko pa je leta 1989 vodenje prevzel že nekdanji Peter Metcalf pa se je za BD kot radi rečemo začelo boljše obdobje. 

Black Diamond oprema

Black Diamond vam danes ponuja veliko tehnične opreme, oblačil, vrvi, čelne svetilke kot tudi smučarske opreme. Njihova najbolj kultna oprema je Camalot oziroma metulj, ki so odlično premično varovalo pri plezanju dolgo športno plezalnih smeri kot tudi pri alpinizmu! 

Black Diamond ima vrsto poučnih video vsebin, kjer v njihovem laboratoriju testirajo različne stvari in so za nas zelo uporabne. 

Na naših policah boste našli kar nekaj njihovih produktov in v kolikor potrebujete kaj, česar ne morete najti pri nas, smo pravi naslov. Naročimo lahko skoraj vse :) Starejša objava Novejša objava


Napiši komentar

Komentarje pregledamo, preden so objavljeni.