Košarica 0

Husky Šotori

Sebastjan Potočnik

Če se morda odpravljate na počitnice na morje ali v kamp in ste morda razmišljali o nakupu šotora, vam predstavljamo, zakaj izbrati Husky šotor: 

  • Husky šotori so bili že večkrat nagrajeni z odliko, da za svoj denar dobite največ od šotora
  • Kvalitetna in natančna izdelava
  • Razpon od ultralahkih do velikih družinskih šotorov
  • odlična prostornost šotorov
  • UV zaščita

V kategoriji ultra lahkih šotorov bo Saway Ultra 2 dosegel visoko mesto, saj je izredno lahek ( 1.6 kg do 1.9 kg ), dovolj prostoren za dva, primeren tako za morje, kot tudi za centralne Alpe ali kakšen ledenik. Priporočamo pa ga tudi vsem kolesarjem, ki si želijo majhen in priročen šotor za dolga kolesarska potepanja. 

Extrem linija - samo za prave pustolovce, ki jim dež, veter, sneg ne povzročata nevšečnosti in se ne pustijo pregnati. V tem razredu izstopa šotor Flame 2, ki ima dodano še zaščito za sneg in je pravi šotor tudi za odprave. 

Klasično linijo šotorov pa predstavljajo šotori Bizon, Bird in Boyard. Bizon je tako na voljo za 3 ali 4 osebe, Bird bo zadostil potrebam treh oseb, Boyard pa je že pravi lukzus za 4 osebe. 

V kolikor potrebujete večji šotor, se le oglasite v naši prodajalni, kjer vam bomo z veseljem pomagali pri izbiri pravega za vaše potrebe. 



Starejša objava Novejša objava


Napiši komentar

Komentarje pregledamo, preden so objavljeni.