Košarica 0

Gornik hlače Sfinga Pro

Matjaz Mohoric

Že pred mnogimi leti smo se odločili, da je ena najpomembnejših stvari v našem podjetju, razvoj. Tako so naslednji kamenček v tem mozaiku najnovejše pohodniške/plezalne hlače Sfinga Pro. Pravzaprav so te hlače luč sveta v prvi obliki ogledale že pred letom dni, vendar so testiranja in menjavanje materialov zahtevali številne dodatne posege v izdelek in izboljšave le-tega. 

Seveda smo se tudi tokrat odločili za preizkušenega švicarskega proizvajalca materiala Schoeller. Popolnoma na novo in edini pri nas do zdaj smo v proizvodnjo vključili material, ki je izredno trpežen. Gre za Schoeller Ceramic, ki je poseben nanos na material. Z njim smo ojačali zadnji zgornji del hlač in ga rahlo spustili proti stegnom. Tako lahko brez težav obremenimo ta del hlač pri vseh aktivnostih, ki povzročajo večjo obrabo.

Pas je izdelan tako, da vas hlače prijetno in čvrsto objamejo v pasu in bokih. Pas je povišan in tako na ta način preprečujemo, da bi bil križ izpostavljen mrzlemu vremenu. Hrbet je tako pokrit in na toplem tudi v primeru, ko se npr. pri plezanju stegujemo za rešilnim oprimkom. Ali pa sklanjamo pri zavezovanju čevljev in zapenjanju pancarjev. 

Barve so posebno poglavje. Želeli smo vključiti izredno žive barve. Zato smo vkomponirali v kolenski del visoko vidljivo rumeno in rdečo barvo. Vsekakor pa imate uporabniki možnost različnega barvnega kombiniranja tudi pri teh hlačah.

Pri različnih dodatkih kot npr. zadrgah smo se držali že znane formule za uspeh. Na hlačah boste našli zadrge proizvajalca YKK.

Vabimo vas, da še sami preverite kako nam je uspelo narediti novi izdelek. Prepričani smo, da boste udobno in z veseljem premagovali ovire v hribih in uživali v Sfingi.Starejša objava Novejša objava


Napiši komentar

Komentarje pregledamo, preden so objavljeni.