Košarica 0

Frendo: 5 nahrbtnikov med 18 in 30 litri

Sebastjan Potočnik

Vsak izmed nas si želi imeti dober in praktičen nahrbtnik, ki bi ga lahko imel za bližnji hrib kot tudi za celodnevni pohod višje. 

Predstavljamo vam nahrbtnike, ki so primerni za bližnji kucelj kot tudi za Triglav. Volumensko pa nam predstavljajo razpon med 18 in 30 litri. 

Prvi nahrbtnik, ki vam ga želimo predstaviti je Splash. Majhen, robusten, z zanimivim sistemom zapenjanja kape, ki prepreči vsem mokrim presenečenjem dostop v notranjost nahrbtnika. Dva stranska žepa za malenkosti ali za vaš bidon. 

Vesubie je najbolje prodajana družina nahrbtnikov znamke Frendo. Izredno praktični, z dovolj malenkostmi, na voljo v več različicah (16, 22 in 28 litri). Vesubie 22 bo že dovolj za resnejše spogledovanje z daljšimi pohodi, saj nudi dovolj prostora za dodaten kos obleke, prvo pomoč, lahek plezalni pas, čelado in še ostane prostor. 

Pohodni nahrbtnik Roya 24 je malenkost drugačen, njegova posebnost je v tem, da bi ga z veseljem s sabo vzeli na potovanje kot tudi v službo. Primeren za uporabo s kolesom in za v gore. Zaradi splošne uporabnosti mu dajemo 5 zvezdic! 

Zadnji nahrbtnik pa je Aero, ki s svojimi 30 litri že predstavlja pravega sopotnika tudi na resnih gorniških turah. Ne prevelik, ne premajhen, marsikomu bi bil dovolj tudi že za dva dni. 

Še vedno pa se lahko posvetujete z Gornik strokovnjaki, ki vam bomo z veseljem priskočili na pomoč. 



Starejša objava Novejša objava


Napiši komentar

Komentarje pregledamo, preden so objavljeni.