Košarica 0

Nova spletna trgovina Gornik

Sebastjan Potočnik

Nova spletna trgovina je bila tiha želja že nekaj časa in kot pravi trmasti gorniki, smo suvereno stopili, pogledali navzgor in dosegli vrh. Pred vami je prenovljena spletna trgovina Gornik.

Obogatene vsebine in izpopolnjena uporabniška izkušnja vam bodo kradli čas, predvsem pa pomagali pri iskanju opreme medtem, ko ne boste iskali novih doživetji v hribih in gorah.

Kakor naše znanje in izdelki, ki jih nudimo, je tudi Gornik spletna trgovina v koraku s časom in uporablja najsodobnejšo tehnologijo. Vaše spletno nakupovanje je varno - trgovina izpolnjuje najvišje varnostne standarde. Naročanje pa je enostavno in hitro.

Hkrati pa vam nudi prilagodljivo uporabniško izkušnjo na vseh zaslonih in napravah!
Ste že kdaj naklikali in naročili E9 hlače za svoje frikovsko dekle ali fanta prek telefona? Sedaj lahko :) 

Gornik spletna trgovina

Seveda pa ne bomo končali tu. To je šele bazni tabor. Redno bomo pisali o novih tehnologijah, pripravljali nasvete in reportaže, predvsem pa vas obveščali o vseh novostih Gornika in akcijskih ponudbah. Zato se ne pozabite naročiti na prejemanje novic :)  

Upamo, da boste v novi spletni trgovni našli kar iščete, jo z veseljem obiskali in da bodo z našo pomočjo, vaša gorniška doživetja še lepša. 

Srečno!

Ekipa Gornik



Starejša objava Novejša objava


Napiši komentar

Komentarje pregledamo, preden so objavljeni.