Košarica 0

Top 3 izdelki za začetek zime

Sebastjan Potočnik

1. Gornik® Power Wool aktivno perilo

Gorniku® Power Wool aktivno perilo je izdelano iz Polartec® Power Wool™ materiala, ki odlično greje, se hitro suši in združuje odlične lastnosti dveh materialov; merino volne in Polartec® sintetičnega materiala. Bistvena razlika je v tem, da material Power Wool™ ne bode, je prijeten in se nikoli ne bo raztegnil. Ker ima v sebi vse lastnosti merino volne, pomeni, da ima trajno antibakterijsko zaščito in greje tudi kadar je material moker. Dvokomponentna izdelava ima na notranji strani sintetični del, ki poskrbi, da se koža hitreje posuši, medtem ko zunanji del iz merino volne poskrbi za toploto in udobje.

Oglejte si celotno ponudbo Gornik® Power Wool

2. Smartwool@ nogavice

Smartwool®

Okrepili smo se tudi z nogavicami Smartwool®, ki so najboljše na tržišču. Tople, obstojne in po izdelavi daleč pred konkurenco.

Oglejte si celotno ponudbo Smartwool®

3. AustriAlpin G-light cepin

Cepin AustriAlpin G-light

Gorniki boste navdušeni nad novim cepinom G-light, ki so ga razvili v podjetju AustriAlpin. Gorniški cepin G-light je nastal v sodelovanju z gorskimi vodniki in je primeren tako za pohodništvo kot tudi resnejše gorništvo. Najbolj priljubljene grape tako postanejo mala malca.

Na cepinu nam je všeč ergonomija, saj je cepin rahlo ukrivljen, kar vam bo olajšalo vzpone v bolj pokončnih grapah. G-light ima pripeto tudi zanko za okoli roke, tako, da ne boste izgubili vašega cepina. Cepin je dolžine 55cm in ima težo 563g.

AustriAlpin ima proizvodnjo na Tirolskem in izredno strog nadzor nad kvaliteto. Vsi elementi so narejeno izključno v EU! Izvrsten cepin za odlično ceno!

Oglejte si cepin G-light

Oglejte si celotno ponudbo izdelkov AustriAlpin



Novejša objava


Napiši komentar

Komentarje pregledamo, preden so objavljeni.