Košarica 0

Posebnost blagovne znamke Gornik

Matjaz Mohoric

Posebnost blagovne znamke Gornik

Kot je poznano v GORNIKU izdelujemo visoko kakovostna oblačila iz preverjenih in priznanih materialov, za katerimi stojijo veliki proizvajalci in inovatorji, ki ves čas in vedno znova izboljšujejo uporabne vrednosti materialov. Ter tako posledično tudi izdelkov.

Filozofija

Filozofija kreatorjev blagovne znamke Gornik je v tem, da poskušamo pohodnikom, alpinistom, popotnikom, kolesarjem in vsem aktivnim ljudem zagotoviti kar se da najboljšo uporabniško izkušnjo z našimi izdelki. Kaj to pomeni?

Najprej mora biti osnovni material zelo kvaliteten. Če tega ni, potem tudi končni izdelek ne more biti dober. Saj veste; iz Fičota ne morete narediti Mercedesa. Zato že vrsto let izdelujemo izdelke iz Schoellerja ter Polarteca.

Preden izdelek zagleda luč sveta gre skozi več faz; idejna zasnova, vzorci, prototipi, serijski izdelki, custom made izdelki. Izdelki gredo tudi skozi fazo testiranja, saj s tem pridobimo povratne informacije kaj je pri izdelku dobro in kje izdelek lahko še izboljšamo.

Pomembno pred nakupom

Vsi vemo, da je pri pohodništvu ali alpinizmu ali kolesarjenju ter drugih aktivnostih pomembnih več zadev. Udobje, ki ga zagotavlja pravo razmerje elastičnosti, mora omogočati neovirano gibanje. V nobene delu oblačila ne sme prihajati do tega, da vas bo zategovalo ali pa frfotalo okoli vas. Izdelek mora imeti pravo težo, velikost, širino. Dobro zaščito proti soncu, odlično dihanje in sušenje. Pomembna je trpežnost izdelka, drugače se vam bodo hlače že kmalu po nakupu raztegnile in obrabile.

Zato vam sporočamo, da znamo v Gorniku izdelati hlače, prvi sloj (aktivno perilo), toplotni sloj (jopice, puloverji, puliji), jakne (flis, soft shell) ter druge izdelke, tako dobro, da boste z njimi zelo zadovoljni. Prilagodili jih bomo vašim meram. Še pred tem pa se bomo z vami posvetovali za kakšen namen potrebujete izdelek, kakšne obremenitve čakajo izdelek, čemu bodo izdelki izpostavljeni in ostalo, saj vam bomo tako lahko uspešno in učinkovito predlagali najboljšo rešitev.

Zaupajte svoje udobje in varnost GORNIK Teamu. Vi pa uživajte v lepotah narave!



Starejša objava Novejša objava


Napiši komentar

Komentarje pregledamo, preden so objavljeni.