Košarica 0

Zimski čevelj Manta Tech GTX

Jan Pezdirec alpinizem hribi pohodništvo

manta teh gtx

Zimski čevelj Manta Tech GTX je ikonični zimski čevelj, ki je preko treh desetletij dobil vrsto nagrad za različne generacije in je tako postal "merilo" za ostale zimske čevlje. Nova Manta Tech GTX je že sedma različica tega odličnega zimskega čevlja.

Izdelan je iz močnega 3mm Perwanger usnja, GORE-TEX® Insulated Comfort pa poskrbi za odlično vodoodpornost in toploto, kar je popolna kombinacija za udobno hojo po snegu. Ojačan je po celotni dolžini z zaščitno gumo, ki poskrbi za daljšo življenjsko dobo vašega čevlja. Na petni strani pa ima večjo zanko, ki vam omogoča lažje obuvanje čevljev tudi z rokavicami.

 

Podplat Vibram Mulaz S zagotavlja dolgotrajni oprijem in varnost, še posebej na mokrih in drsečih tleh. Kompatibilni so s polavtomatskimi derezami.

 manta tech

Manta Tech GTX je tako dober in vsestranski čevelj, da je lahko z lahkoto vaš prvi zimski čevelj. Z njimi boste brez problema osvojili vsak vrh na vaši poti. Je pravi »delovni konj«, ki vam v tej posodobljeni različici omogoča gibanje v še nižjih temperaturah in še višji nadmorski višini.

Manta Tech GTX je čevelj, ki ne razočara.

NAKUP

 



Starejša objava Novejša objava


Napiši komentar

Komentarje pregledamo, preden so objavljeni.