Košarica 0

Naredimo tudi po meri

Sebastjan Potočnik gornik proizvodnja izdelki po meri pohodništvo

Naredimo tudi po meri

Naredimo tudi po meri - kaj to pomeni? Mnogi nas še vedno pokličete in sprašujete, če je možno kakšno stvar pri nas narediti po meri. 

Ravno zato smo se odločili, da vam predstavimo, kako pride do izdelkov Gornik in kako vam lahko pomagamo. V osnovi je ideja sila preprosta, naročimo vzorce blaga, testiramo blago čez določeno časovno obdobje, ga podvržemo vsem vrstam obrab, pranju, raztegovanju in če nas kvaliteta navduši, potem to blago tudi naročimo. 

Pred tem damo na plan ideje za nove izdelke, za koga jih bomo naredili, kaj želimo narediti, kaj bomo s tem dejansko dosegli in seveda, ali je to dejansko možno narediti. 

Ko prispe blago

Ko blago prispe k nam v skladišče, naredimo nove vzorce, še enkrat preverimo, da je vse pravilno in naredimo novo serijo izdelkov, ki jih nato vidite na naši spletni strani ali v naši prodajalni. 

Ko pomerjate naše izdelke se vam lahko zgodi, da vam kakšne hlače niso prav, so morda predolge, morda prekratke ? Takrat iz proizvodnje vskočijo zlate roke naših punc, ki vas pomerijo in tako vam lahko naredimo pravo dolžino hlač, zamenjamo barvno kombinacijo. Vse to velja pri skoraj vseh izdelkih naše lastne blagovne znamke v okviru danih zalog in možnosti. 

Kadar potrebujete nasvet strokovnjaka, v našem primeru strokovnjakinje, vam je na voljo Mojca. Skupaj z vami razmisli o rešitvi problema, poda predloge in svoj pogled na vaš problem. 

V Gorniku naredimo po meri in vas pričakujemo z veseljem. Naša želja je, da boste naša oblačila nosili povsod in z največjim zadovoljstvom! 

Pričakujemo vas v Škofji Loki na naslovu Kidričeva cesta 39b.



Starejša objava Novejša objava


Napiši komentar

Komentarje pregledamo, preden so objavljeni.