Košarica 0

Gornik poletne hlače - Kovk, Kanin in Krn

Sebastjan Potočnik

Poletje je pred vrati in zbiranje idej za poletni dopust je v polnem teku. Mnogi izmed vas se boste odločili za vodo, spet drugi za kombinacijo vode in strmih bregov, tretji pa prisegate na strme bregove. 

Kaj pa je skupnega vsem tem? To, da če želite letošnji dopust preživeti v udobnih oblačilih vam bodo Kovk, Kanin in Krn pisani na kožo. 

Kanin so tanke letne hlače, ki nas, ko jih oblečemo že takoj presenetijo, da dajejo izredno hladen občutek na koži. Material je zelo raztegljiv in nudi prijetno gibanje ter nudi dobro zaščito pred soncem. Ker so hlače zelo lahke, jih imate vedno s sabo in zavzamejo resnično malo prostora. 

Hlače so na voljo tako v ženski kot moški izvedbi. 

Kratke hlače Krn 

Kratke hlače Krn so zelo lahke in raztegljive, primerne za pohodništvo, gorništvo, plezanje kot tudi nošnji v prostem času. Odlično dihajo in nam dajejo hladen občutek na koži. Ženska in moška izvedba imata dva žepa za roke in žep ob strani. 

Marsikdo izmed vas pa ima najljubši kos hlač v obliki 3/4 hlač. Hlače Kovk so lahke, primerne za potovanje, pohodništvo, gorništvo in uporabi v prostem času. Tudi te imamo v poletnem času v moški in ženski izvedbi. 

Gornik - narejeno v Sloveniji z mislijo na udobje! 



Starejša objava Novejša objava


Napiši komentar

Komentarje pregledamo, preden so objavljeni.