Košarica 0

Top 5 gorniških daril

Sebastjan Potočnik

December je mesec obdarovanja, ko se sami ali nas drugi obdarujejo in s tem izkažejo  pozornost. Enako vprašanje smo si zastavili zaposleni v Gorniku in pred vami je naš izbor 5 izdelkov, za katere menimo, da so izredno priročni, jih boste z veseljem uporabljali in so odlična ideja za božična darila!

Prva pomoč  Trail Kit

Je idealno darilo, saj ga potrebuje tako pohodnik, gornik, športni plezalec, alpinist. Mesto prve pomoči je v kapi nahrbtnika in jo vedno vzamemo s sabo. Če se nam karkoli zgodi, nam bodo naključni mimoidoči lahko pomagali, saj jo imamo s sabo in obratno. Majhna prva pomoč za veliko pozornost.

Oglejte si prvo pomoč Trail Kit

Čelna svetilka Cosmo Black Diamond

Kdo vse ne potrebuje čelne svetilke? Lahko jo podarimo našemu nadebudnemu najstniku, prijatelju, znancu ali partnerju. Kadar odkrivamo lepote narave okoli nas,se lahko zgodi, da nas  prehiti čas in moramo pot dokončati v temi. Takrat pride do izraza dobra čelna svetilka, kamor sodi svetilka Cosmo.

Oglejte si čelno svetiko Black Diamond Cosmo

Kapa Gornik®

Kape Gornik so narejene iz Polartec Power Stretch materiala. Kapa odlično diha, dobro zadrži veter in se ekstremno hitro suši. Na voljo v različni kombinaciji barvnih šivov. Kapa sodi med najuporabnejša darila, zato izberite za božično darilo kapo Gornik.

Oglejte si kapo Gornik®

Rokavice Midweight Black Diamond

Za rokavice Midweight lahko z gotovostjo trdimo, da spadajo med najbolj univerzalne rokavice na tržišču. Narejene so iz  Polartec Power Stretch materiala, dlani pa so ojačane s kozjim usnjem. Idealne za uporabo v mrzlih dneh, za pohodništvo, gorništvo, alpinizem kot pod-rokavice, za v mesto in sprehod. Mi smo navdušeni! 

Oglejte si rokavice Midweight Black Diamond

Nogavice PHD Outdoor Smartwool®

Nogavice so vedno zadetek v polno.  S PHD Outdoor tehnologijo nam Smartwool omogoča več hoje in hkrati manj utrujene noge. Izredno tople, udobne in trpežne. Narejene iz merino volne. Smartwool – več kot le nogavice.

Oglejte si nogavice Smartwool®



Starejša objava Novejša objava


Napiši komentar

Komentarje pregledamo, preden so objavljeni.