Košarica 0

Šotori Husky

Urša Klavžer

Šotori Husky

Kaj vam lahko ponudimo v Gorniku za kampiranje in druge outdoor aktivnosti? V mislih imamo seveda šotore. Naš predlog so šotori Husky.

Husky je češki proizvajalec šotorov, ki ima odlično razmerje med kvaliteto in ceno. Še več, trdimo, da boste za njihov denar dobili več, kot ponuja konkurenca v podobnem razredu ali celo višjem. 

Ultralahki šotor Saway

Ultralahki šotor Saway je primeren za odprave, daljše trekinge, kjer vsak gram šteje, kolesarska potepanja. Šotor se hitro postavi, je zares lahek in predvsem tudi stabilen! 

Husky Extreme Flame 2

Husky Extreme Flame 2; kot že samo ime pove, je to šotor, ki bo kos vsem extremnim razmeram. Močan naliv, extremen veter v Patagoniji, močno sneženje v Alpah ali drugje - šotor bo zaradi svoje konstrukcije kos tudi temu. Priporočamo vsem, ki iščete najbolje od šotora, kjerkoli na našem planetu. 

Husky Bonelli

Husky Bonelli - koliko izmed vas je takšnih, kjer skoraj več življenja preživite na ali ob vodi in potrebujete šotor za dovolj opreme, ki ima hkrati trpežno in nepremočljivo transportno vrečo? V kolikor se najdete, je Bonelli pravi za vas. 

Klasično kampiranje

Klasično kampiranje - Bird in Boyard poskrbita za veliko prostora in miren spanec tudi v viharnem večeru in slabem vremenu. 

Družinski luksuz 

Šotor Boston 6; ko si želimo več, kot le samo šotor. Za brezskrben družinski oddih na morju! Z veliko prostora in streho nad glavo tudi, ko pada dež.Starejša objava Novejša objava


Napiši komentar

Komentarje pregledamo, preden so objavljeni.