Košarica 0

Plezalna oprema Skylotec

Sebastjan Potočnik

Skylotec je družinsko podjetje, ki je v samem vrhu po kvaliteti izdelkov, ki so namenjeni za delo na višini. Zagotavljajo inovativnost in izjemne produkte ter servis pri delu na višini, kjer je na prvem mestu kvaliteta in strokovnost! 

Podjetje se je razvilo leta 1947 in je ves čas strmelo k tehnološkim inovacijam. V njihovih prostorih je na voljo tudi modern trening center, kjer vas poučijo o varni rabi njihove opreme in hkrati laboratorij za test njihove opreme. Vdano in premišljeno sledijo trendom in vsako leto postajajo močnejši in boljši. 

V Gorniku vam ponujamo njihove čelade, samovarovalne komplete in otroške pasove. 

Čelade so namenjene tako gorništvu, pohodništvu, alpinizmu kot tudi delu na višini. Velik razpon je primeren za ljudi z večjim obsegom glave, zato tisti, ki težko najdete večje čelade, bo čelada Skycrown ravno pravšnja.

Prav posebej pa vam izpostavljamo njihov samovarovalni komplet, ki je primeren tako za otroke kot za odrasle. Skylotec se je kot prvi resno lotil problema samovarovalnih kompletov, ki so bili do sedaj v večji meri namenjeni odraslim. Samovarovalni komplet SkySafe II se odlično obnese pri osebi, ki je težja od 30kg in lažja od 120kg. V kolikor samovarovalni komplet uporablja oseba, pod oziroma nad to težo je potrebno dodatno varovanje z vrvjo. Ostali samovarovalni kompleti imajo omejitev odrasle osebe nad 50kg in pod 100kg. 

Samovarovalni komplet SkySafe II je na voljo v naši trgovini.

Njihovi otroški pasovi se od konkurence razlikujejo predvsem v tem, da je možno otroke pripeti tako spredaj kot zadaj. S tem omogočajo dodatno varovanje in boljšo stabilnost otroka. 

Vabimo vas, da si ogledate otroški plezalni pas Skylotec Sam



Starejša objava Novejša objava


Napiši komentar

Komentarje pregledamo, preden so objavljeni.