Košarica 0

Plezalni čevlji Scarpa Force

Sebastjan Potočnik

Scarpa Force spadajo med najbolj udobne plezalne čevlje na tržišču. Na voljo so tako v moški kot v ženski različici. 

Zakaj izbrati Scarpo Force med ostalimi plezalnimi čevlji ? 

Scarpa spada med vsemi proizvajalci plezalk, med tiste, ki za svoje plezalne čevlje uporabljajo najboljši material. Tukaj govorimo tako o samem materialu za plezalnike, o vezalkah, o natančni izdelavi in izbiri plezalne gume. Njihova vizija je, da imajo najboljše plezalne čevlje tako po kvaliteti kot tudi po vzdržljivosti. 

Plezalniki Force so ravni, kar pomeni manj obremenitev za vaše prste, bolj natančno stopanje in predvsem veliko več udobja. Peta je oblikovana tako, da ne pritiska na ahilovo tetivo in daje maksimalno udobje in zagotavlja polni oprijem le te. 

Komu so namenjeni plezalniki Force ? 

  • tako začetniku, kot boljšim rekreativcem
  • vsem tistim, ki plezate v gorah in dolge - športno plezalne smeri in vam je udobje na prvem mestu
  • vsem tistim, ki vam je pomembna guma na podplatu, saj le dobra guma zagotavlja pravilno učenje tehnike in natančno stopanje

Guma na podplatu je Vibram, kar pa so še posebej pri Scarpi ponosni je to, da so že vrsto let v tesnem sodelovanju z njimi, saj za njih naredijo tudi prav posebno zvrst gume za poseben čevelj

Vibram XS Edge guma, ki je uporabljena bo imela optimalne lastnosti tako v vročem kot hladnem vremenu in spada med najbolj trpežne plezalne gume na tržišču. Guma je namenjena uram in uram intenzivne rabe, preden boste plezalko iztrošili. 

Poletje je pred vrati, zakaj bi vas tokrat morali boleti prsti, če pa je plezanje lahko in predvsem užitek? 



Starejša objava Novejša objava


Napiši komentar

Komentarje pregledamo, preden so objavljeni.