Košarica 0

Plezalne vrvi Maxim

Sebastjan Potočnik

Plezalne vrvi Maxim

Na naših policah so se znašle plezalne vrvi Maxim, ki so del velike Teufelberger skupine. Maxim plezalne vrvi izhajajo iz podjetja, ki je vrvi v ZDA izdelovalo pod blagovno znamko New England Ropes, njihov najbolj znan atlet pa je Alex Honnold.  

Maxim nadaljuje tradicijo kvalitete NE Ropes, ki so znani po dolgi življenjski dobi, manj krotovičenja in predvsem dobrim lastnostim pri podajanju in vpenjanju vrvi. 

Prve vrvi na naših policah so Equinox, ki združujejo zgoraj omenjene dobre lastnosti in imajo standardno obdelavo plašča. Jedro je impregnirano, sam plašč vrvi pa ne. 

Njihove vrvi imajo možnost impregnacije in sicer Endura Dry 2x - ki omogoča, da je dodatno impregniran tudi plašč vrvi. Predvsem pomembno za alpiniste. 

Njihova najboljša vrv je Maxim Platinum, ki je prva vrv na tržišču, ki omogoča trajno povezanost jedra in plašča! Tako so pokazali, da so korak pred ostalimi in imajo še kar nekaj novosti, ki bodo kmalu tudi pri nas. 

Tako smo svojo linijo produktov še razširili s priznanim in zaupanja vrednim dobaviteljem Maxim. Starejša objava Novejša objava


Napiši komentar

Komentarje pregledamo, preden so objavljeni.