Košarica 0

Rab se predstavi

Sebastjan Potočnik

Tokrat vam predstavljamo blagovno znamko Rab, ki jo je možno kupiti pri nas.

Zakaj Rab?

Blagovno znamko Rab je ustanovil odlični angleški alpinist Rab Carrington. Znamka je nastala pod njegovim imenom in ima že od samega začetka odlično poslanstvo: najboljša oblačila in oprema za najslabše razmere na svetu. Rab Carrington se je znašel sredi Patagonije brez opreme. V tistem trenutku si je bil prisiljen sam zašiti opremo, ki ni prišla in se je tako obrnil na izdelovalca puhastih spalnih vreč. Takrat se še ni zavedal, da bo ravno zaradi tega postal slaven, saj Rab slovi kot najboljši izdelovalec puhastih izdelkov na svetu.

Rab znamka je tako z leti pridobila sloves kot podjetje, kjer njihovi produkti zdržijo, kjer so ostali že odpovedali. Mnoge agencije po svetu priporočajo njihova puhasta oblačila, saj imajo odlično razmerje med težo, ceno in kvaliteto. Spalne vreče Rab so še vedno ročno polnjene v kraju Derbyshire. Več si lahko ogledate v priloženi povezavi, kjer še vedno na enak način polnijo spalne vreče kot pred več kot 35 leti. (Spalne vreče Rab)

Na krilih svojega slovesa o puhastih oblačilih pa so se specializirali za vsa oblačila, ki so namenjena alpinistom, turnim smučarjem, gornikom in pohodnikom. Njihovo prepričanje sloni na tem, da boste pri njih dobili za vaš denar daleč najboljše produkte. In temu sledijo že vrsto let. Vsako leto imajo na voljo vrsto novosti bodisi v obliki tehničnih izboljšav kot tudi novih materialov. Njihov moto For Extreme Conditions je njihovo vodilo, ki zagotavlja dovršenost in natančnost pri izdelavi.

Ker slovijo po svoji kvaliteti in si želijo, da boste njihove izdelke dolgo in zadovoljno nosili imajo tudi zelo dobro podprto podporo strankam. Če boste svoj izdelek po naključju poškodovali, nikar ne bodite slabe volje. Izdelek prinesite v našo prodajalno in poslali ga bomo v podjetje Rab. Izdelek bodo popravili, da bo zopet funkcionalen in primeren za uporabo. Preizkušeno so izdelki kot novi.

Ker izdelujejo za tipične britanske in škotske razmere, so njihove nepremočljive vetrovke krojene tako, da vas dež in sneg ne bo presenetil nikoli. Njihova vetrovka Firewall je bila na lanskoletnem testu v Planinskem vestniku izbrana kot najboljša vetrovka.

Vsak si želi za svoj denar največ, dejstvo je da boste pri Rabu to zagotovo dobili!Starejša objava Novejša objava


Napiši komentar

Komentarje pregledamo, preden so objavljeni.