Košarica 0

Rab se v tej jeseni na ogled postavi

Sebastjan Potočnik

Predstavljamo vam najnovejšo Rab kolekcijo za letošnjo jesen in zimo. Poleg odličnih barv in krojev vas bo Rab prepričal s svojo kvaliteto in dolgo življenjsko dobo. 

Fuse je vsestranska pohodna nepremočljiva jakna, ki zadosti vsem potrebam pohodnika ali pohodnice, popotnika in je primerna tudi za nošnjo vsak dan. Premišljen kroj in Pertex Shield + membrana vas bodo navduševala dan za dnem. Jakna je primerna za vse letne čase. 

Fuse jakna je na voljo tako v moški kot ženski izvedbi. 

Microlight Alpine puhovke so že vrsto let med najlažjimi in najtoplejšimi puhovkami v svojem razredu. Puhovka je na voljo tako v moški kot ženski izvedbi. Puhovka se zloži v priloženo vrečko, kapuca je popolnoma nastavljiva in se tesno prilega vaši glavi. Zadaj je podaljšana in tudi pri gibanju in plezanju ostane na mestu. 

Vsi tisti, ki pa spadate med najbolj zmrzljive pa smo letos dopolnili ponudbo z Rab Electron puhovko. Puhovka spada med toplejše, saj se ponaša z močjo 800 fill power in izredno majhno težo. Puhovka je polnjena z najboljšim evropskim gosjim puhom. Kapuca je dovolj velika, da omogoča neovirano uporabo čelade, zunanji material je pa izredno trpežen in kar je najpomembnejše; puhovka tudi diha. Celotna puhovka tehta samo 500g (L velikost). Puh je že obdelan proti vlagi in snegu, kar pomeni, da vam bo puhovka dajala več toplote, kot tiste puhovke, ki te obdelave puha nimajo. Žepi so višje, kar omogoča neovirano uporabo plezalnega pasu. 

Puhovka Electron je na voljo tako za ženske kot tudi za moške

Vsi tisti, ki se radi hitro in veliko gibate pa je zagotovo prava novost Rab Alpha Direct jacket. To je tanka sintetična puhovka, ki pa ima odlične izolativne lastnosti in seveda tudi zelo dobro diha. Prednost je v posebni konstrukciji puhovke, ki nam omogoča, da se tudi ob najmočnejših naporih manj potimo in predvsem izjemno hitro posušimo. Kapuca je prilagodljiva za uporabo s čelado, rokavi so dovolj dolgi, da ostanejo na mestu. Ko se postavimo v plezalno držo, pa nam puhovka še vedno odlično pokrije zadnji in sprednji del. 

Rab Alpha Direct je na voljo tako za ženske kot moške. Zakaj je tako odličen kos oblačila pa si lahko ogledate v videu.



Starejša objava Novejša objava


Napiši komentar

Komentarje pregledamo, preden so objavljeni.