Košarica 0

Nova Gornik trgovina

Sebastjan Potočnik

Gornik je svoje poslanstvo pričel že leta 2003 in se počasi in vztrajno večal tako s prostori kot s številom zaposlenih. Naprej ste nas lahko spoznali na naslovu Gorenja vas - Reteče, nato smo se za kratek čas preselili tudi v Ljubljanski BTC.

Z iskanjem rešitve glede prostora smo se srečali tudi pri Domelu, kjer smo bili prisotni do sedanje nove lokacije. Pod eno streho se je združila trgovina skupaj s proizvodnjo, ki se nam bo pridružila zelo kmalu.

Gornik oblačila pa ne najdete samo v pohodništvu, če potrebujete kvalitetna in dihajoča oblačila za potrebe gozdarstva je naše podjetje pravi naslov! Več o gozdarskih hlačah si lahko ogledate na sledečem naslovu:

http://www.montana.si/

Naša ponudba pa se ne konča tukaj, z letošnjo pomladjo se obračamo tudi v trail running, ki se nam zdi odlična popestritev ponudbe. Če želite izboljšati kondicijo, je trail running odličen začetek in pripomore k boljši kondiciji tudi pri hoji v hribe.

Naša posebnost je tudi izdelava oblačil po meri. Ste vedno imeli problem pri hlačah, aktivnem perilu ali zaščitnem sloju. Morda imate samo odlično idejo in ne veste, kako bi to spravili na plano? Oglasite se pri nas, prisluhnili bomo vaši ideji in skupaj bomo poiskali rešitev.

Kako pa izgleda nova trgovina, pa si lahko ogledate v fotografijah.

 

 

 



Starejša objava Novejša objava


Napiši komentar

Komentarje pregledamo, preden so objavljeni.